dijous, 4 de juny del 2009

Una manta especial,


Diu la vella i bella, tradició xinesa, que una emperatriu no podia concebir, quan va conseguir el seu tresor va voler-ho protegir de tots els mals del món.

Per això va brodar una manta amb desitjos de protecció pel nadó. Aquesta manta era el recull dels caps de les diferents "tribus" i era el símbol màgic de protecció, i passaria de generació en generació.

Avui en dia els pares i mares reben un trosset de tela que servirà per fer la manta, aquest trocet s'acompanya amb una tarja amb un desig. La tarja ha de portar una mostra de la tela, perquè així puguis saber cada troç quin desig té.

Vaig enviar el meu primer trocet a la Bet de Girona, i després de copsar l'alegria, em sembla que nosaltres també ens tirarem a la piscina, així que aquí va el meu mail...


Espero els vostres misatges, i ara mateix vaig a buscar per enviar moltes mostres i desitjos a tots els que esteu com nosaltres inmersos en aquest meravellòs viatge.

3 comentaris:

  1. Marxandu una de protecció gironina, jiji...

    ResponElimina
  2. Des del País Basc, també vindrà algún desitg!!!

    ResponElimina
  3. Nosaltres som casi veïnes, som de St Joan de Vilatorrada i estem adoptant a Xina per segona vegada, així que també ens agradaria formar aprt de la vostre banua dels desitjos, t' envio un mail...
    Una abraçada Roser, Jordi i Valèria Chun Yàn, esperant a Martína.

    ResponElimina