dimarts, 10 de novembre del 2009

Cavallets mexicans

Aquesta tela és molt especial, ve d'un àngel que es troba al cel... Ens la fa arribar uns amics del cor, que estaran sempre amb tu.
Ens diu la Sandra que la Norma, sempre posava aquests tapetes en les habitacions dels nens... I ara tu en tindràs un a la teva manteta. La Sandra ha tingut uns moments molt durs en poc temps, però té tant d'amor, que no hi ha muntanya que sigui prou alta perquè l'aturi. Jo crec que li deu a una mare fantàstica, que li va ensenyar a ser també ella una altre mare fantàstica!!!
En Joan, entre viatge i viatge no s'oblida mai dels amics, i és al costat sempre que el necessites, estigui al Perú, a la Xina o a Madrid, palm a la mà, té un moment per desitjar-te felicitats, ja has arribat a la seva vida, i encara no t'han vist...
En Joan i la Sandra però son 4, en Guillem, que potser t'ensenyarà a anar en monopatí, i en Pol que t'explicarà tots els gegants de Cardona, i a més et dirà que ets la cuca més bonica del món!!!
Moltes gràcies Sandra, per compartir una cosa tan especial, no saps el molt que m'has donat!!!
Moltes gràcies, per plorar amb nosaltres, per emocionar-te, per estar al nostre costat, i per ser com sou... Collonuts!!!
Us estimem!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada