dilluns, 24 d’agost del 2009

Emma el segon Qp


Ahir enmig de tot el follon de Festa Major de La Coromina, mentre el bar era ple a vessar, i jo estava ben atabalada... va aparèixer una nena que ens té el cor robat, portava un tresor... un sobre amb una il·lusió i va venir corrents fins a mi, i me'l va donar, em va abraçar i em va fer un petó...

I obro el sobre:

Hola!!!

Soc l'Emma i aquest és el vestit que em va fer la meva iaia per Carnaval. Te'n dono un trosset per la teva manteta.

Espero que aquest anys siguis amb nosaltres i així tu també et puguis disfressar. Als meus pares i a mi ens agrada molt, sobretot al meu pare que sempre fa molt riure, ja el coneixeràs!.

També ens disfressem per la Fira medieval i per la Castanyada, ja veuràs que t'ho passaràs molt bé amb nosaltres perquè som un munt de nens i nenes a la colla que t'estem esperant per jugar i ensenyar-te el nostre lokal.

La teva mare sempre ens fa jugar i ens explica contes i a l'estiu anem al riu i el teu pare ens deixa passejar el Denis.

Al desembre faré 5 anys i faré una festa al lokal, t'hi espero eh?!!

Un petó i fins aviat,

EMMA

Cal que us digui que ha passat... Un fart de plorar, però d'alegria, que la meva princesa Emma em vegi com una mare que explica contes, i en Kiko com a pare... I en Denis, ella sempre li parla com si fos un nen, un membre més de la colla i de la nostra família, fins i tot li dona macarrons amb forquilla, jejeje!!!

Ja veus petit@, hi ha un munt de gent que t'espera tant com els teus pares, que ja forma part de la teva història, ja t'han fet un forat en el seu cor...

Moltíssimes gràcies, Marta, Sergi i Emma!!! Us estimem un munt, fins a la Lluna i tornar!!!

3 comentaris:

  1. M'he emocionat jo i tot!!
    Un petò!
    Nür

    ResponElimina
  2. ostres que bonic......
    a mi també m'ha caigut la llagrimeta!!!!!

    un dia vaig llegir que sino t¡arriba i no t'emociones amb un nen, estàs perdut!!!!!
    quina gran veritat oi?????

    petons

    ResponElimina
  3. Aiiiii....ostres, tornar de vacances obrir el blog, i trobar-me aquest regal que t'han fet l'Emma la Marta i el Sergio, jolines, que no puc parar de plorar...M'he emocionat moltíssim!!!
    Ens veiem tots a les festes...un petonàs!!!

    ResponElimina