dijous, 3 de desembre del 2009

PREMI !!!

La Élen de farolillos chinos ens premia per la propera maternitat... Noies 18 dies, això ja està aquí
Les regles:
1- Mencionar a qui ens l'ha donat... ÉLEN, moltíssimes gràcies... No et retorno el premi, però que sàpigues que el teu blog és una passada, informació ordenada i contrastada... Moltes felicitats per la feina!!!
2- Escollir a 7 dones... uix això sempre costa però allà vaig:
VICTÒRIA , per la recopilació de llibres contes, i consells, per veure una manteta ben acabadeta, per esperar un preciós fill-a d'Etiopia.
LAURA, per ser mare de família nombrosa, i tornar a tirar-se a l'aventura de tornar a ser mare, per portar un blog, per estar aquí aconsellant, i per esperar un altre fill-a del Senegal.
GLÒRIA, per tenir-nos en "vilo", i no poder celebrar. Per respondre sempre a tots els post, pel seu troçet de bitxo, i per esperar ser mare a Costa de Marfil...
LAURA, perquè ara més que mai necessita una forta abraçada... Perquè vol ser mare amb un viatge diferent l'adopció, i perquè més d'hora que tard serà mare en aquest món ;)
MÒNICA, perquè si mai viatjo al Vietnam imprimiré del seu blog una guia completíssima. Perquè serà mare d'un preciós nen-a vietnamita.
SíLVIA, pel llibre, per treball que fa pel blog, per emocionar-me en molts dels seus posts... I perqué també serà mare a la Xina.
CRIS, per la seva il.lusió, el seu humor, i perquè no serà mare una vegada, sinó dues vegades!!!
Uix que difícil, això d'escollir...
3- Explicar 7 coses rares o estranyes sobre mi:
*Començaré per coincidències... El dia que em vaig fer la última in-vitro el 26/01/2008, va ser el dia que vaig decidir que si no funcionava aniríem a adoptar... i... sabeu què després de resar molt i encendre moltes llums perquè funcionés... resulta que en Madou va arribar al món!!!
*Soc tan maniàtica de l'ordre, que en Kiko ja fa dies que diu que hauré de reprimir-me, tinc la casa sempre ben ordenada, ara amb els preparatius que està tot en desordre estic histèrica.
*Tenia una por terrible als gossos, amb en Denis, encara no ha passat del tot, però els miro als ulls i si veig una carona alegre, no puc evitar anar a acariciar-los... jejeje
*Adoro el Nadal, amb majúscules, vaig nèixer el 24, i celebro totes les festes la nit de Nadal, el caga tió, el Nadal, Sant Esteve, Cap d'any i Reis, el meu cumple i l'aniversari de Casament... Envio més de 90 postals cada any, i em sento molt feliç desitjant bona sort. Ara a més celebraré l'arribada d'en Madou.
*No puc menjar formatge, soc intolerant a la fermentació de la llet, i visc en un món rodejat de formatgers, jejeje... Els meus amics, tots quan em fan un sopar, sempre la pifien, jejeje
*M'encanten els llibres, en llegeixo moltíssims, però no puc atrapar-me la lectura dels que m'arribo a comprar.
*M'agrada molt dibuixar i pintar, però només ho faig quan tinc mil i una coses a fer... Acostumo a ser més productiva sota pressió de molta feina...
I res més !!! Au ara us toca a vosaltres, Muaks!!!

6 comentaris:

  1. Grácies guapa!! No pensava mai que en premiaries per fer-te patir, jejeje.
    En quan puga el publique... i jo també vull que dibuixes!! Pero em sembla que estaràs a Mali!!
    Un abraç

    ResponElimina
  2. Gràcies guapa! Quan tingui un momentet el publico!

    ResponElimina
  3. Nena, moltes gràcies pel premi!!! Em fa molta ilu feia mt de temps que no en rebia cap! 18, 17, 16.... ¡¡¡¡¡¡¡¡!!!!!!!

    ResponElimina
  4. OOOOOHHHHH!!! gracies per pensar en nosaltres :-D
    Vosaltres rai, que ja ho podeu dir, que son pares d'un preciós nen!!!!

    ResponElimina
  5. Enhorabona, guapa!!
    Tens por als gossos, en tens un, i t'arrimes a tocar-los? No ho entenc!! jejejeje

    Una abraçada,
    Nür

    ResponElimina