dilluns, 17 d’agost del 2009

Telèfon



Em sembla que mai he tingut tantes ganes de que arribi setembre!!!

No sé des de quin telèfon contestarem quan ens truquin de veritat, quin serà l'aparell de la notícia més esperada, la firma de contracte, una firma que ens donarà un nom, una edat, un pes, una petita història, una rubrica que ens farà per fi... Pares!!!

Se'm fa l'agost més llarg que mai, i només som al mig... No és que sàpiga que al setembre ens trucaran, però si sabem que la Pilar ens va dir que esperava donar-nos notícies llavors, i clar aquest mes és mort...

He tingut una setmana de vacances, i m'he dedicat a pintar, a canviar coses de lloc, he encomanat un armari!!!, jejeje...

I penso a veure si hi ha comissió, a veure si hi ha més nens, a veure si passa el temps...

Van arribant desitjos, i amb ells teles, van arribant il·lusions i cada dia falta un dia menys per tenir el meu peque, però encara no veig la llum, ni sona el telèfon...

Que hi farem, aniré dibuixant i llegint els blogs dels meus companys de viatge, que malgrat no conèixer en persona, m'uneix amb ells la esperança de que aviat soni un telèfon que ens trastorni la vida, i ens faci tan feliços com les "perdiços".

9 comentaris:

  1. Tot arriba! L'últim que ens van dir va ser "tranquils, marxeu de vacances i al setembre en tornem a parlar". Nosaltres que ens pensàvem que tindríem l'assignació abans de l'agost... I de sobte, quan menys ens ho esperàvem, enmig de les vacances, just el dia del meu sant va arribar la trucada més esperada: tinc la vostra assignació!! Vam baixar corrents del Pirineu i per fi ens van descobrir qui s'amagava darrera de la famosa assignació: una nena! Encara tinc un nus a l'estómac quan hi penso. Molts ànims que segur que falta poc!! I quan arribi el moment, prepareu-vos per una muntanya russa d'emocions!
    Una abraçada

    ResponElimina
  2. Felicitats !!!
    Quina Marta ets???, vas a Mali???
    Nena que guay això de l'estòmac!!!
    Una nena!!! això si que és un bon regal de Sant!!!
    Muaks

    ResponElimina
  3. Sóc una Marta que també adopta a Mali, ves per on! Vaig descobrir el teu blog fa poc i em fa gràcia veure que vas explicant el mateix que vaig vivint jo :-)

    ResponElimina
  4. Així fins hi tot ens deurem haver vist en alguna reunió a IPI, jejeje???

    ResponElimina
  5. És possible però no sé si estem al mateix "grup". De totes maneres segur que vam coincidir a la reunió amb Mme. Pona.

    ResponElimina
  6. Quina gràcia!!! Nosaltres teoricament erem el número 22... uix!!! i vosaltres???

    ResponElimina
  7. Nosaltres teòricament érem el núm. 11 però no sabem perquè vam avançar a núm. 10. Res, només falten 10 assignacions més perquè arribi la vostra! Aquesta tardor segur que rebeu la trucada!

    ResponElimina
  8. I quan viatgeu??? uixxx quins nervis, no???
    Com es diu la peque???

    ResponElimina
  9. La nina es diu Bintu i l'anirem a buscar a mitjans de setembre. Això ja és el compte enrera!!

    ResponElimina