dimecres, 23 de juny del 2010

TAN TIAN



Avui en previsió de la revetlla de Sant Joan la familia d'en Madou marxa...

Marxem perquè el pobre Denis ho passa fatal amb els petards, i evidentment nosaltres també en veure'l... Així que marxem...

Aquest any l'aillament escollit és Donostia... Anem a veure on vàrem comprar el primer pelux d'en Madou, jejeje... Allà no es celebra Sant Joan, i així que ben dinat carretera i cap el nord !!!

En Denis em sembla que pobre està ben intrigat... La darrera vegada que va veure maletes, i bosses, ell es va quedar una setmaneta a casa els avis i va aparèixer en Madou . Ahir no em deixava a mi per res, no sé si per algun xiulet de petard, o per la maleta, que només s'hi acostava i olorava, jajaja...
Res que anem a fer el primer viatget llarg amb el peke... a veure com funciona això del cotxe moltes hores, i més ara que ja li hem tret el volquer, jejeje!!!
En hores cap a TAN TIAN com diu en Madou, els que us agraden els petards (a mi m'encanten), disfruteu-los amb precaució... i que el foc purificador de la màgica nit de Sant Joan, porti noves bones per tothom... Muaks!!!

5 comentaris:

  1. Bon viatge, familia!! Jo soc igual que el Denis, així que ojalà avui se m'enduguessin ben lluny d'aquí, je,je,je. bona nit de sant joan donostiarra!

    ResponElimina
  2. Marta,
    que valents, tants quilòmetres amb Madou i Denis... sort que teniu bon humor!!

    Molts petons guapa i axuxons a en Madou!
    Bet

    ResponElimina
  3. Bones vacances!! Disfruteu de TAN TIAN.
    Laura.

    ResponElimina
  4. Aiiiii...com em va agradar passar uns dies disfrutant de tots vosaltres, a més veu portar el bon temps, que per cert encara dura!!!oeoeoe...tot i que diuen que demà ja venen núvols....ufff....torneuuuu...
    Muxu!!!aiiiiii com enyoruuuuuuuuu al Madou...!!!

    ResponElimina
  5. Hmmm, quina enveja, m'agrada tant Tan Tian! És, una de les meves ciutats preferides, on aniria a viure sense pensar-m'ho.

    Gaudiu molt de les vacances amb el petitó.

    Petonets grans a tots quatre (sí, a la Denis també)
    Nür

    ResponElimina