divendres, 23 d’octubre del 2009

T'hem comprat el teu primer joguet






Uix... quants post pendents que tinc... Però anem a pams...

En la reunió de juny (fa molts dies), ens van donar "permís" per comprar un peluix, per tu... Aquest peluix ha de rondar per casa per agafar la nostra olor, i així quan te'l donem a la casa d'acollida començarà el procés de fer-nos pares!!!

Volíem un peluix especial que el veiguéssim i diguéssim aquest... I varem decidir que per les vacances començaríem a buscar... I aquí el tens tan panxó... Al peine de los vientos!!! Aquí anirem ben aviat a conèixer la terra dels teus tiets, i de molts amics del cor!!!

Hem passat uns dies fantàstics, però l'emoció de comprar la teva primera joguina encara la tinc sota la pell, era una botiga de flors... i vaig sortir amb llàgrimes als ulls, és la primera cosa que tu tindràs de la nostra mà. és la primera joguina i espero que t'acompanyi en el son...
Varem buscar molt, sense cap pressa, amb només un cop d'ull sabíem tant el teu pare com jo, si ens agradava o no... Aquí tens la seva foto, esperem que sigui un bon company, i que la olor que agafi, et recordi que tens una casa amb uns pares que t'estimen fins a l'infinit i més enllà!!!

3 comentaris:

  1. Quina idea més maca!! I el oset és preciós i pareix molt "achuchable" :D

    Una abraçada!
    Nür

    ResponElimina
  2. Ayssss que maco!!!
    I l'enviaràn a Malí abans que vosaltres hi aneu perquè així ell/a ja tingui alguna cosa vostra???
    Laura.

    ResponElimina
  3. No quan estiguem nosaltres a Mali, li donarem el primer dia... I així quan marxem cap a l'hotel, ell tindrà una coseta nostra per agafar-se i acostumbrar-se...

    ResponElimina